Beton is momenteel hip en prefab is een groeiend fenomeen in de bouw. Om die reden brengt Cobouw op 9 november de multimediale special Beton & Prefab uit. Deze special bereikt met een gerichte verspeiding de belissers die er toe doen. Download de mediakit en ontdek welke kansen deze special u biedt.

Wat kan je verwachten in de Beton & Prefab Special?

Nieuwe trends en technieken: in de betonbranche gebeurt ontzettend veel. In de Beton & Prefab special brengen we deze ontwikkelingen in beeld. Prefabricage is een groeiend fenomeen. In deze Cobouw Special laten we voorbeelden zien van fabricage en deel-fabricage waarmee ook op het gebied van energie en milieu grote voordelen kunnen worden behaald.

Kansen voor jou als adverteerder

De Beton & Prefab special kent een hoge oplage en wordt verspreid onder beslissers die er toe doen. Hij wordt verspreid onder de lezers van Cobouw en de Architect en uitgedeeld op de Betondag op 30 november. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om jouw producten online te profileren.

Maak kennis met de volledige mogelijkheden van de Beton & Prefaf Special en download de mediakit door je gegevens hiernaast in te vullen. Je ontvangt de mediakit direct in jouw mailbox. Of neem rechtstreeks contact op met Aafje Visscher via 088 584 06 11.