Uiteindelijk willen we allemaal de beslissers bereiken. Binnen bouwprojecten krijgen ook kleine en middelgrote aannemers een steeds belangrijkere rol in aankoopproces van materiaal en materieel. Daarom lanceert Cobouw op 12 oktober CobouwVak, hét multimediale platform voor aannemers in het MKB.

Gezien de toenemende concurrentie wordt het voor de leverancier steeds belangrijker om zijn loyaliteit onder aannemers te verhogen. Voor fabrikanten is het juist van belang om onder aannemers deel uit te maken van de voorkeursmerken. CobouwVak is met de grootste verspreiding onder aannemers in het MKB het enige juiste platform om onder andere deze doelstellingen te realiseren.


Op de voorpagina van CobouwVak voor slechts € 500

CobouwVak verschijnt 10x per jaar als vakblad, elke 2 weken met een nieuwsbrief en wordt een vast onderdeel binnen Cobouw.nl. CobouwVak biedt diverse multimediale advertentieposities tegen een zeer concurrerend tarief. Je prijkt bijvoorbeeld al op de voorpagina van CobouwVak voor slechts € 500 en er is in elke editie ruimte om concrete aanbiedingen op effectieve wijze onder de aandacht te brengen van aannemers.

Download nu de feitenkaart en bekijk de kansen die CobouwVak biedt.