Nergens in de bouw spelen de voordelen van digitalisering een grotere rol dan binnen de (stedelijke) infrastructuur. Met de Cobouw Infra & Buitenruimte Special brengen we dit in beeld. Op 30 november verschijnt deze special multimediaal. Dankzij een gerichte verspeiding bereikt de special belissers die er toe doen. Download de mediakit en ontdek hoe jij hier je voordeel mee kan doen.

Wat kan je verwachten in de Infra & Buitenruimte Special?

Verbinden en kennisoverdracht zijn hard nodig in een vakgebied dat steeds meer door technologie en data wordt gestuurd. Meer nog dan in de ‘reguliere’ bouw omarmt de (stedelijke) infrastructuur de voordelen van digitalisering, van data-analyse en simulatietechnieken. Dit onderwerp krijgt veel aandacht in de Cobouw Special Infra & Buitenruimte én in het online dossier op Cobouw.nl.

Kansen voor jou als adverteerder

De Infra & Buitenruimte special kent een hoge oplage en wordt verspreid onder de lezers van Cobouw en Bouwmachines. Er zijn mogelijkheden om jouw producten in het blad of online te profileren.

Maak kennis met de volledige mogelijkheden van de Infra & Buitenruimte Special en download de mediakit door je gegevens hiernaast in te vullen. Je ontvangt de mediakit direct in jouw mailbox. Of neem rechtstreeks contact op met Rick Kester via 06 516 772 56.