Cobouw verschijnt op 28 juni 2018 met een nieuw Cobouw Arbeidsmarkt Digimagazine. Na het succes van vorig jaar zijn wij ervan overtuigd dat dit de juiste manier is om berichten rond de arbeidsmarkt in de bouwsector te verspreiden maar dit kunnen wij niet alleen. Wij brengen inhoudelijke, onafhankelijke content zoals je gewend bent van Cobouw maar bieden ook de markt zelf uitstekende mogelijkheden om hun verhaal te vertellen. Door gebruik te maken van een digimagazine zijn de verhaallijnen veel interactiever en zijn de mogelijkheden voor adverteerders ook zeer interessant.

Door je verhaal te doen in het Cobouw Arbeidsmarkt Digimagazine zet je je bedrijf echt op de kaart. Vertel over de unieke uitdagingen binnen jullie organisatie, de leuke werksfeer of de uitstekende arbeidsvoorwaarden. Werk aan employer branding of breng vacatures direct onder de aandacht bij een geinteresseerde doelgroep. Met het Cobouw Arbeidsmarkt Digimagazine kan het allemaal.

Door te kiezen voor een digimagazine zijn de advertentiemogelijkheden interactiever en veel directer. De impact is daarmee ook veel groter. Benieuwd naar de mogelijkheden? Download de mediakit aan de rechterzijde. Om je te voorzien van een goed inzicht in de mogelijkheden hebben we de mediakit opgemaakt in digimagazine vorm.